HOME

D-Visor logo

Smart Security Platform for Public, Digital, Physical and Social Spaces

security Platform

Our solution for planning, executing and managing safety and security of (semi) public spaces (events, urban spaces, hospitals etc)

innovation

Innovative AI-driven technology improves insights into security and safety risks, and converts "data" into manageable "intelligence".

A.I. levert in potentie een enorme bijdrage aan effectievere en efficiëntere oplossingen voor beveiligings- en veiligheidsvraagstukken; maar er zijn ook enorme uitdagingen voor wat betreft haar inzet. Het verantwoord gebruiken van beeldherkennings-systemen, waarbij afwijkende gedragingen en risicovolle situaties automatisch gedetecteerd worden, is slechts één van de voorbeelden van het inzetten van A.I.

PLUG & PLAY

Reusable and user-friendly platform. Easy to configure, particularly suitable for temporary or flexible set ups.

A.I.-gebaseerde beveiligings- en veiligheidstechnologie word al breed toegepast binnen (semi) publieke ruimten. Op grote, vaste lokaties (zoals bijv. Ziggo Dome) zijn geavanceerde IT- en monitoringssystemen met geoptimaliseerde camera’s en sensoren opgezet. Maar de kosten verbonden aan dergelijke vaste infrastructuur, op het inzetten van getrainde A.I. modellen, zijn voor tijdelijke opstellingen, of in (semi)publieke ruimten naar aanleiding van een veranderd veiligheidsbeeld niet te dragen. Daarom ontwikkelde D-Visor een herbruikbaar, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te configureren platform volgens het plug & play principe.

knowledge

Consultancy and customized training programs for events, security guards and governments.

D-Visor ontwikkelt maatwerk trainingsprogramma’s voor evenementenorganisatoren, beveiligingsstaf, hulpverleners, en overige betrokken personeel om zelf het platform te kunnen inrichten en gebruiken. D-Visor biedt voorafgaand, tijdens en na afloop van een evenement consultancy rondom het gebruik van slimme AI-gedreven beveiliging platformen en/of het interpreteren van data en het destilleren van "smart event intelligence" voor evenementenorganisatoren, beveiligers, medewerkers, en (lokale en provinciale) overheden waaronder beleidsmedewerkers en vergunningverstrekkers.

our expertise

The D-Visor team has applied knowledge and experience in the field of advanced AI security engineering.
We combine this expertise with years of knowledge and experience within the international event industry.

D-Visor logo

D-VISOR IS ESTABLISHED IN SCHINNEN 

Visiting address (by appointment)

Torenallee 28-40

5617 BD Eindhoven

E-MAIL: s.potten@d-visor.nl

KVK-NUMMER: 7741065